Inspiratiesessie

De geest geven of de geest krijgen? De meeste bedrijven zouden kiezen voor het laatste en hun organisatie een nieuwe impuls geven.

Offerte aanvragen of direct boekenMeer info
Om als bedrijf of organisatie een boost te geven aan de motivatie doet een inspiratiesessie wonderen. De kunst is om in de benadering de juiste toon te vinden en een veilige basis te bieden voor het uitwisselen van ervaringen en open te staan voor impulsen en initiatieven. Kan jouw organisatie wel een goede injectie gebruiken. Gerben begeleidt het proces als voorzitter van de sessie en stelt kritische vragen op het juiste moment. Dit soort sessies smult Gerben zelf stiekem van om dat de mooiste dingen boven komen drijven, die al in de organisatie opgeslagen waren. Het voelt als het opduiken van schatten.

Wat is er nou leuker dan elkaar inspireren? Je moet er alleen wel de tijd voor nemen en de juiste setting creëren. In een veilige atmosfeer kan je naar hartelust brainstormen en je gedachtes de vrije loop laten, want er is geen goed of fout. Ook kun je ervoor kiezen om je open te stellen voor nieuwe inzichten en om geraakt te worden en een nieuw besef te krijgen van wat voor jou(w bedrijf) nu echt belangrijk is! 

Inspiratiesessie

Ontdek de voordelen voor jouw organisatie