Hoe Geveco Advies werkt

Dit kan Geveco voor jou betekenen
Offerte aanvragen of direct boekenMeer info

Samenwerking

 

Ik werk altijd met de klant samen en heb niet de intentie om de regie over te nemen, tenzij dat nadrukkelijk verlangd wordt op tijdelijke basis. Het idee is om te insourcen en gebruik te maken van het human capital dat in organisaties aanwezig is.

Kennis van zaken

Kennis van de organisatie, het product of de dienst, de branche en de markt, is meestal in overvloed aanwezig binnen de organisatie. Wat mijn rol is, is om de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Dan komen er vaak interessante dingen boven drijven. Ik hanteer daarbij een split vision, waarbij ik enerzijds vanuit een lekenpositie naar de organisatie kijk en mij zaken opvallen die onduidelijk zijn, terwijl ze binnen de organisatie misschien als gesneden koek worden beschouwd. Anderzijds probeer ik mij zoveel mogelijk in het perspectief van de organisatie te verplaatsen en samen op te trekken, om in een positieve vibe terecht te komen, waarbij opgedane inzichten ook leiden tot praktische plannen en acties.

Alignment

Zo wordt het oplijnen binnen een organisatie sneller bereikt, omdat er vanuit draagvlak wordt gewerkt. Dan zie je waar de synergie zit. Ook wordt direct inzichtelijk waar zich in de organisatie eventuele ambivalentie manifesteert. Ook zo’n verrijkend traject ervaren, dat voor doorbraken zorgt? 

 

Nader kennismaken?

Een dagdeel met elkaar optrekken om over je bedrijf te filosoferen? Mijn ongezouten mening horen over wat ik denk dat nodig is? Een intake via Skype?  Direct een offerte of eerst een bakje koffie?