Over Geveco Advies

Voor wie en door wie

Geveco Advies

Geveco Advies is de bedrijfsnaam waaronder ik opereer als zelfstandig professional. Ik zal mij kort voorstellen:

Ik ben Gerben Verwoert, met mijn lieve vrouw, twee heerlijke donderstenen van zoons en onze hond Marlen woon ik al jaren met veel plezier in Papendrecht. Daar ben ik ook sociaal betrokken in de maatschappij en actief in het verenigingsleven.

Achtergrond

Mijn opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie volgde ik in Dordrecht. Daarna ben ik via wat omzwervingen in de opkomende markt van Online Marketing terecht gekomen. De laatste jaren werkte ik als crossmedia marketing consultant in de reclame. Daarbij heb ik mij meer en meer ontpopt tot strategisch sparring partner. Ik denk graag integraal en betrek de hele keten van de dienstverlening in het schetsen van de ideale situatie, zonder beperkingen. Door mijn holistische kijk op het leven, gaat me dat heel natuurlijk af. 

Passie & energie

Ik merkte dat ik vooral veel energie kreeg van het stellen van kritische vragen en aanreiken van nieuwe perspectieven. Door de tijd raakte ik steeds meer op bedrijfsstrategisch niveau betrokken  bij organisaties. Dat ik mij ben gaan toeleggen op strategische communicatie vanuit kernwaarden, de identiteit en uitstraling van organisaties, is dan ook een logisch vervolg. Wat zijn de ambities en hoe kun je je organisatie doelmatig zo inrichten dat je je onderscheidt en successen bereikt? Die vragen houden mij bezig.

De juiste strategie

In de afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker een vraag naar een bepaald eindproduct waarbij ik mij steeds openlijk afvroeg wat de achterliggende behoefte was. Zo kwam ik met de klant, meer dan eens tot de conclusie dat er eigenlijk iets anders nodig was.

Onderscheiden

Als bedrijven naar mij toekomen met de wens om iets te realiseren dat een kopie is van wat hun concurrenten doen, dan begint het bij mij overal te jeuken. Natuurlijk is het goed om te kijken wat je concurrenten doen en hoef je niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden. Waar het mij om gaat is dat je je als bedrijf juist door je eigenheid kunt onderscheiden.

Onderscheidend jezelf zijn

Ik geloof dat merkbeloftes die werkelijk waar worden gemaakt, voor een langere levenscyclus zorgen van je product of organisatie.

Gerben in z'n vrije tijd

Gerben houdt ervan om tijd door te brengen me z'n gezin, met de hond en in de natuur. Daarnaast is Gerben een sportliefhebber. Behalve voetbalsupporter is Gerben ook trainer/coach in de korfbalsport.

Vooruitstrevende leiders

Heb je een bedrijf? Of ben je directeur, manager of bedrijfsleider, afdelingshoofd of leidinggevende bij een bedrijf of organisatie en wil je de organisatie in lijn brengen?

Uitdagingen het hoofd bieden

Dan sta je waarschijnlijk voor de nodige uitdagingen en kun je wel een sparringpartner gebruiken. Want waar begin je. Je team, je product, je dienstverlening, je missie, je bedrijfsprocessen. Vooral als je hindernissen ervaart in de transitie naar digitaal en meer conversie nastreeft.

Frisse kijk en kritische blik

Om de pijnpunten bloot te leggen en er eerlijk en kritisch naar te durven kijken, kun je wel wat aanmoediging gebruiken wellicht. Een extern adviseur kan daarin veel voor je betekenen. Iemand met een onafhankelijk houding en een frisse blik.

Eenduidig en duidelijk

Als organisatieadviesbureau houdt Geveco Advies zich bezig met het begeleiden van bedrijven en organisaties op het gebied van identiteit en communicatie. Als soort bedrijfsdokter kijkt Geveco vooral of het DNA helder is in de gehele organisatie en de boodschap congruent is in interne en externe communicatie.

Ontdek de voordelen van Geveco Advies